"Явно, че някъде в отбора е нарушен баланса. Затова залагам на Милен и неговият екип да върнат кораба в правилна посока", коментира президентът на Славия Венцеслав Стефанов при представянето на Милен Радуканов като наставник на тима, предаде репортер на БГНЕС.

Стефанов призна, че му е било изключително тежко да се раздели в досегашния треньор Асен Букарев. "Днес ми е много тежък ден. Режа живо месо от себе си - и Асен, и Войната така съм ги приел като част от Славия. Лошото е, че навсякъде, когато не върви отбора, сменяват треньора. Не съм в състояние да кажа точно кои са причината. Ако са двама или трима, не е проблем, ще ги отстраним. Явно, че някъде в отбора е нарушен баланса. Затова залагам на Милен и неговият екип да върнат кораба в правилна посока. Някъде всички сме сбъркали, сигурно най-много аз", каза собственикът на "белите".

"Аз бях твърдо убеден, че вчера Славия ще играе по съвсем други начин и ще победим. Не съм водил преди снощи разговор с Милен. Това, че аз съм харесвал Милен като треньор няма нищо общо със смяната на Букарев. Букарев като един достоен човек влезе в съблекалнята и каза: "Аз виждам, че не мога да продължа и не искам да си петна името с повече такива мачове". Аз съм му безкрайно благодарен за времето, в което беше тук. Той вложи максимално старание и смятам, че ще останем приятели. Не се знае, някога може да работим отново заедно", допълни Стефанов. /БГНЕС