Старши треньорът на Монтана Стефан Грозданов имаше претенции към отсъжданията на съдията за удар без топка на играч на Миньор Пк. Наставникът смята, че тогава реферът Радан Мирянов не е посмял да изгони играч на домакините в мача от 7-я кръг на А група, който Монтана загуби с 1:3.

„Стана един равностоен мач, без да се счита резултата. Двата отбора създадоха по равно голови положения. Миньор създаде по-малко грешки и затова спечели мача. Ние имаме проблеми в защитата с излизането на няколко контузени играчи. Отборът игра прилично, особено, след като останахме с 10 души, тогава не се чувстваше разликата.

Разбира се, за резултата имаше значение и изгонването на наш футболист. Бяхме натиснали Миньор точно тогава”, сподели Грозданов.

„Преди това трябваше да бъде изгонен човек и на Миньор Пк, но съдията нямаше смелост да го направи това нещо. За мен удар без топка е или червен картон, или нищо. В правилника няма такова нещо като жълт картон за удар без топка.”

„Нашият отбор играе така, защото нямаме класни защитници, затова играем отворено. Липса на шанс, днес имахме голови положения, но не успяхме да отбележим”, завърши Стефан Грозданов.