Наставникът на Локомотив Сф Стефан Грозданов бе изключително недоволен от представянето на своя отбор. На пресконференцията след края на мача с ЦСКА, Грозданов непрестанно изразяваше учудване от грешките, които допускаха днес на ст.”Българска армия” „железничарите”. „Сякаш са ученици в 1-а английска гимназия” – оприличи своите треньорът на третия във временното класиране.

В началото Стефан Грозданов бе попитан с кого точно днес са играли ЦСКА. Това бе дуплика на риторичният му въпрос от миналата седмица, когато Грозданов попита: „С кого играем следващият кръг?”. Специалистът се оправда, че преди дни е бил попитан некоректно, без да иска по този начин да иронизира предстоящия си съперник.

Попитан дали след ужасното представяне днес няма най-сетне да свали прословутата си шапка с логото на Шампионската лига, Стефан Грозданов заяви, че само тя му е под ръка и никога той или хора от ръководството на Локо Сф, не са заявявали шампионски амбиции, камо ли пък да мечтаят за участие на тима в Шампионската лига.

Чуйте цялото изказване на Ст.Грозданов от пресконференцията след ЦСКА – Локомотив СФ /4:1/.