Старши треньорът на Монтана и член на треньорския съвет Стефан Грозданов заяви, че все още Драголюб Симонович не се е определил какъв иска да бъде в ЦСКА. „Той още не се е определил какъв иска да бъде в ЦСКА. Нямам представа какъв е. Длъжностите помощник треньор и спортно-технически директор са много различни. Той няма никакъв лиценз и няма никакво право да участва в тренировъчния процес на ЦСКА. Ние му предложихме да вземе някакъв лиценз, но той отказа. Ако треньорският съвет има необходимата, тежест дори може да бъде глобен”, каза Грозданов.

Грозданов говори и за състоянието на българския футбол и ситуацията в Монтана. „Най-зле са треньорите в ДЮШ на клубовете. От там трябва да се тръгне. Виждате как добре работят в школата на Литекс и съвсем логично в първия отбор се интегрират можещи млади футболисти. В клубовете юношите идват неграмотни в първите отбори. Иначе, колкото до треньорите, според мен не трябва да се определят като млади и стари. Нужно е да се види как играе отбора на един треньор, за да му се направи оценка. Ето сега например Лудогорец играе превъзходен футбол. Това може да бъде оценката на Ивайло Петев”, каза Стефан Грозданов.

Колкото до Монтана Грозданов заяви: „Целта миналата година е била да се закрепи отбора и да не е асансьор между А и Б група. Сега искаме да надграждаме. Все още не мога да кажа, че сме изпълнили тази цел. Имаме много резерви, но се надявам скоро време да сме фактор”, допълни още Грозданов.