“Добър резултат за нашия отбор и добра игра, тактически правилна. Отборът се намира в добра форма, защото направихме добра подготовка“, каза наставникът на Черно море Стефан Генов след победата с 2:1 като гост на Черноморец в Бургас.

“В момента се намираме на 5 точки от 3-ото място, но ние преди началото на полусезона си казахме, че ще играем във всеки мач за по-добро класиране. Не си правим илюзии, че във всеки мач ще печелим, вероятно ще има и поражения. Но колкото можем, ще се стараем и докъдето стигнем, ще видим накрая.”

“При резултат 2:0 в наша полза беше неразумно да ги атакуваме. Отборът на Черноморец хвърли много сили, много хора, за да изравни, и успя да ни направи някои трудни моменти.”

“Според мене съдията Антон Генов се справи с мача, като изключим, че няма дузпа за Черноморец и трябваше да вдигне червен картон на Енис Хайри в 58-ата минута. За същото нещо в Монтана на Илко Пиргов му вдигнаха червен картон.”

“Много отбори се оплакват от нас, че сме били груб отбор, но след всеки мач ние имаме по няколко травмирани. Сега си тръгваме с контузии за Марко Тиаго и Георги Божилов”, каза още треньорът на варненци Стефан Генов.