Старши треньорът на Локомотив София Стефан Генов похвали отбора на Берое за играта му в защита след равенството 0:0 в мача между двата тима.

„Изиграхме равностоен мач, преобладаваха силовите единоборства. Съжалявам, че пропуснахме трите точки, но трябва да бъдем реалисти - и едната точка е много ценна за нас. Стремим се да съберем колкото се може повече точки, пък докъдето стигнем.Берое има една от най-добрите защити в първенството. Този отбор е много добре подреден в отбрана, стремим се да съберем колкото се може повече точки“, сподели Генов.

„Смятам, че всеки един отбор трябва да има по-големи цели, нашата е да се преборим за осмото място. Целта ни е да се подготвим добре за следващия мач със Славия, трябва да възстановим някои футболисти“, добави треньорът на Локомотив.

„Мачовете във втората седмица са по-различни, няма голям дразнител, но момчетата искат да се докажат и се стараят. Имаме проблеми с окомплектоването на състава, сега най-важно е да възстановим момчетата за мача със Славия. Този формат на първенството не е удачен според мен, но трябва да се събразяваме”, каза още Стефан Генов.