От 19 часа българско време е първата контрола на Локомотив Пловдив, която ще е в Германия срещу Волфсбург.

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски ще започне мача срещу Волфсбург със следните 11 футболисти: На вратата ще е Флориан Лучини. Пред него вдясно на защитата ще играе Джереми Родригес, вляво Михаил Венков, а в центъра Пламен Крачунов и Валери Георгиев. В халфовата линия започват Любомир Витанов, Христо Златински, а пред тях Карлос Еспиноса. В нападение, при отсъствието на Здравко Лазаров започват вдясно Йордан Тодоров, вляво Сержиньо, а в центъра на атаката ще играе Базил де Карвальо.

Здравко Лазаров има здравословни проблеми и няма вземе участие в контролата срещу немския тим. За сметка на това наставникът ще пусне в игра чилиеца Карлос Еспиноса, който се намира на пробен период в тима. Здравко пропусна и предиобедното занимание на тима, на което не присъстваше и Юнес Бенжелюн, който остана да работи във фитнеса. Тренировката премина при непрекъснат дъжд и облаци покрили съседните на игрището склонове.

Спарингът между Локомотив Пд и Волфсбург ще стартира в 19.00 часа българско време и ще можете да проследите в секцията „Директно” на сайта Gong.bg и на живо по Дарик радио.

Отборът на Локомотив ще тръгне в 15.30 часа българско време и ще пропътува около 120 км до мястото, където ще се играе мачът с Волфсбург.