Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че уважава всички клубове, като изказа уважението си към Локомотив Пловдив и работата на Коко Динев и Христо Бонев в последните години.

Все пак старши треньорът на „армейците“ заяви, че отборът му няма да трепери преди утрешното гостуване срещу „смърфовете“ въпреки победите, които пловдивчани записаха над Левски и Лудогорец.

Младенов призна, че има доста проблеми с контузени и наказани футболисти, но добави, че ЦСКА никога не бива да бъде отписван.

„Отнасям се с еднакво уважение от всички клубове. Локо Пд, заедно с Ботев Пд, е един от грандовете в българския футбол. С голямо уважение и респект, заради работата на Коко Динев и Бонев в това число. Те изградиха един тим, който до този момент се развива положително и бие лидерите в класирането“, заяви той.

„Дали ще ни се разтреперят краката преди утрешния мач, ще видим. Но това е един мач, който не бива да се превръща в нищо друго, освен спортна битка“, допълни той.

„Ние имаме почти един отбор отвън. Девет човек – едни наказани, други контузени. Хадад и Томас се връщат. Но те са позагубили ритъм. Възможността ми да ги използвам е почти нулева. Попадат юноши в групата. Но те се раздават, така че да не ни отписват“, каза още Стойчо Младенов.

„Не ме интересува как реагират другите треньори към съдиите, отнасям се с еднакво уважение към всички. Много съжалявам, че не успяхме да се поздравим и да си пожелаем успех с Тони Велков, защото той е един от кадърните отбори в България“, завърши старши треньорът на ЦСКА. Той не пожела да коментира евентуални нови попълнения, както и темата за евентуален нов спортен директор на „Българска армия“.