Орлин Старокин още не е говорил с никого за бъдещето си в Левски. Поливалентният футболист чака края на сезона, за да реши бъдещето си.

Иначе Старокин бе сред най-добрите в "синия" отбор при победата с 2:1 над Черно море във Варна - първи успех на Левски на стадион "Тича" от 2010 година насам.

"Получи се доста здрав мач. И двата отбора искаха да спечелят. Мисля, че за българските стандарти се получи добър мач. Имаше битка, имаше положения. Радостното е, че ние излязохме крайни победители", започна Старокин.

"Не искам да коментирам съдията. СПоред мен се справи с мача и мога да му благодаря. Винаги има доволни и недовлни. И двата отбора имаха своите претенции, но мисля, че той не е повлиял за развоя на мача", добави той.

"Срещу Лудогорец играем на собствения стадион. Надявам се феновете да дойдат и да ни подкрепят, а ние ще направим всичко възможно да победим. До края на сезона не ни остава нищо друго освен да побеждаваме и да се представяме по-добре. Въпросът за моето бъдеще е оставен за след края на сезона. На този етап не съм водил преговори с никого. С Гонзо само се поздравихме, повече не сме говорили", завърши Орлин Старокин.