Наставникът на Локо Пд Александър Станков бе разочарован от загубата с 2:3 от Левски. Специалистът не ски, че не е доволен и от съдийството на мача, като заяви, че не е сигурен дали е имало дузпа в полза на Левски.

„Много доволен съм от старанието на нашия отбор. Мога да коментирам само с изправена глава. Дори при 2:2 търсехме победата. Това имаше предвид Узунов като каза за 12-я играч на Левски. Не съм човек, който се оплаква от съдийството, но не съм сигурен, че имаше дузпа. Ще гледам записа. Имаше преднамереност в съдийството. Говорих с Валери Георгиев, който ми каза, че не е имало дузпа. Имаше и принудителна смяна в тима ни“, започна Станков.

„При 2:2 направихме грешка в защитата, но при всички случаи отборът се стара, имаше желание да излезе от мача като победител, но с такива грешки на съдиите, не помагаме на никого“, продължи Станков.

„Дани Кики как няма да е разочарован. Влязох в съблекалнята и поздравих момчетата“, каза още наставникът на пловдивчани.

„Не мога да се оплаквам от програмата. Ние сме в тежък цикъл от програмата, нормално е да загубим някой мач. Като играеш почти 70 минути с човек по-малко, е нормално да направиш някоя грешка. Не ми е приятно да говоря за съдиите, но ръководството на съдиите повлия на днешния мач. И още нещо – ако имаше публика, нямаше да загубим. Въпреки всичко, отборът се стара много. Левски изглеждаше плахо. Ние проявяваме характер и се борим“, завърши Станков.