Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков заяви, че все още няма яснота относно бъдещето си в клуба. Той остана доволен от своите футболисти въпреки загубата с 0:1 от Лудогорец.

"Не мога да не съм довлен от представянето, особено на младите, които дебютират в А група. Старахме се много. Излязохме по-дефанзивно, което бе продиктувано от много фактори. Мисля, че се представихме достойно в този мач", коментира наставникът на "черно-белите" веднага след края на двубоя.

"С г-н Динев имахме разговор и се разбрахме да довърша шамионата, след което да решаваме и двамата какво е положението за бъдещето. Има още два мача и тогава ще има повече яснота. Искам да завърши шампионата, да си почина малкои да си събера мислите", добави Станков.

"Тези които са здрави и готови, ще играят. Особено на младите ще им се дава шанс. Дали съм аз треньор, дали не съм, искаме да видим младите, които са бъдещето на този отбор. Дали Камбуров ще играе зависи от неговото състояние. Той остана в Пловдив, защото има травма. В няколкото дни до мача с Литекс ще се решава дали ще игра или не", завърши Сашо Станков.