Започнаха пробите на младия нападател от Левски Станислав Иванов, който снощи пристигна в Ливърпул заедно с методиста на синята школа Иван Колев. Роденият през 1999-а година Станислав ще остане до 17-и август в Ливърпул и стана ясно, че ще играе две контролни срещи в този период, а не една.

Отделно от това момчето ще се запознае с някои моменти от историята на клуба, тъй като по време на престоя му домакините са организирали и посещение на музея и разказ за спечелените трофеи. Тази обиколка, както и разходка по целия Анфийлд е планирана за утре.

Първоначално информацията беше, че Станислав Иванов ще тренира със своите връстници, но сега от Академията на Ливърпул са обяснили, че той ще се подготвя набор 1998, които са с година по-големи. След днешната сутрешна тренировка той ще вземе участие и в контрола този следобед срещу холандския АДО Ден Хааг.

"Втората контрола, която ще играе, е в събота- 16-и август. Ливърпул ще направят обединен отбор от възрастите 1998 и 1996, който ще се изправи срещу старшата възраст на Стоук Сити. Младият български нападател ще играе и в този мач. Сигурен съм, че по време на престоя си той се забавлява истински и в същото време показва най-доброто от качествата си в Ливърпул", коментира мениджърът Антъни Раво, който организира пробите на момчето./БТА