Втората контрола на ЦСКА в Анталия бе съпроводена с неприятни моменти, като поражението с 0:1 от втородивизионния руски тим - Волга бе най-малкият проблем на играчите и всички, посетили двубоя. Токът на съоръжението спира три пъти, а проливният дъжд и повилите се гръмотевици затрудниха максимално футболистите на Йоан Андоне. Срещата трябваше да се играе в две полувремена по 50 минути, но заради непредвидените условия, втората част от двубоя продължи дори повече от час. Въпреки това, от двата щаба предпочетоха срещата да се доиграе. Поражението от Волга е първото за ЦСКА от началото на подготовката.

Мачът бе изгледан от треньора на румънския Васлуй – Мариус Лакатуш, който следи изкъсо изявите на Кирил Котев.

През първото полувреме отборът на ЦСКА стоеше по-добре от своя съперник. Още в началните минути „червените” се опитаха да създадат натиск, който се изрази в няколко ъглови удара, от които не последва нищо опасно. На няколко пъти след това Тодор Тимонов излизаше на добри позиции, но не успя да реализира. В края на първата част вятърът се засили и събори три от четирите ъглови колчета. Лошото време бе една от причините през втората част футболистите да не успеят да разкрият максимума от възможностите си.

Токът на комплекс "Корнелия" изгасна точно преди почивката, но въпреки това играта бе подновена за второто полувреме. Йоан Андоне направи девет смени в титулярния си състав за контролата, като на терена заигра почти нов състав. След засилването и на дъжда, токът спря за втори път, а мачът временно бе прекъснат от съдията, докато в тъмнината светкавици раздираха небето.

Единственото попадение в мача дойде в 73-та минута. След груба грешка на Иван Караджов се получи продължително разбъркване в наказателното поле, след което Виноградов с плътен удар от въздуха вкара топката в долния десен ъгъл на Караджов.

Десетина минути преди последния съдийски сигнал токът спря за трети път, което обаче не обезкуражи двамата треньори. Напротив – в полумрак мачът бе доигран. Така ЦСКА записа първо поражение в контролите от началото на подготовката. В първия двубой в Анталия „червените” се наложиха с 3:0 над Политехника Яш.

Подробно развитие на мача, минута по минута, можете да видите ТУК!