Директорът на школата на ЦСКА Спас Джевизов определи днес състоянието на ДЮШ на „червените“ като трагични.

„Нещата са трагични и по-трагични няма как да станат. Нямаме и половин игрище“, заяви Джевизов в актуално студио „Дерби“. „Разполагаме с една площадка. Представете си този клуб, с това име и тази история да поддържа школа с хандбална площадка. Кой е този магьосник, който може да направи футболисти. Няма как да имаме футболисти за първия отбор, колкото и професионално да работим. Срутването на балона бе една трагична ситуация, но се радвам, че падна тогава, защото все някога трябваше да стане“, заяви Джевизов.

Той разкритикува и ситуацията на Панчарево: „Ще видите какво е – керемидите ще изпопадат. Това е гробница. Има един терен. В бунгалата са настанени по 7 деца и това е. Грозна картинка. Преди време изкарахме три момчета, които имат качества и се развиват - Иван Иванов, Сашко Тонев и Мишо Александров, но е факт, че школата на ЦСКА беше зачеркната с едно щракване на пръсти. Въпреки всичко имаме Ангел Грънчов, който е част от първия отбор“, заяви още Джевизов.

“Невъзможно е при мен да има вмешателство. Аз се подписвам тук пред вас, не приемам никакви обаждания. Независимо дали ще бъде президент или който и да е. Аз съм човекът, който нарежда работата си в школата. До този момент хората от ръководството са точни. Не позволявам да се бърка някой в моята работа. Отговорностите нося само аз. Треньорите съм си избрал, графиците, всичко минава през мен и само през мен. Най-добрата школа в момента е на Славия, коментира още бившият футболист на ЦСКА.