Спас Делев попадна в групата на ЦСКА за гостуването на Клифтънвил в Северна Ирландия. Футболистът не взе участие в първия мач заради официално обявен от наставника проблем с картотеката. Сега обаче Павел Дочев ще може да разчита на него. Този факт е на практика изненадващ, тъй като между два мача не могат да бъдат картотекирани нови футболисти. Явно от ЦСКА са заявили предварително Делев и това им дава възможност да го използват в реванша.

Иначе четирима от контузените футболисти на ЦСКА в мача срещу Левски, ще са на линия за двубоя от Лига Европа. Апостол Попов, Борис Галчев, Мартин Дечев и Димитър Илиев днес взеха участие наравно със своите съотборници в тренировката на „Българска армия”. Първите трима бяха с травми, получени по време на мача, а Илиев бе болен.

Костадин Стоянов и Йордан Минев въобще не се съблякоха за заниманието, като тяхното възстановяване ще отнеме десетина дни. Минев е с усукани коленни връзки, а Стоянов – с разтежение на бедрото.

Уилям Тиеро няма да пътува с отбора за Северна Ирландия, тъй като също е с травма, и днес тренира на облекчен режим. Подобно е и положението на Атанас Зехиров.

Друго ново попълнение на „червените” Грегъри Нелсън тренира наравно с останалите, но не попадна в групата за мача.

Единствената промяна в разширения състав на ЦСКА, в сравнение с двубоя с Левски, е Румен Трифонов, който влиза в групата за сметка на контузения Костадин Стоянов.

Ето и групата на ЦСКА: Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Павел Виданов, Джзуепе Акуаро, Румен Трифонов, Апостол Попов, Тодор Янчев, Мартин Дечев, Томи Костадинов, Александър Тонев, Спас Делев, Маркиньос, Руи Мигел, Димитър Илиев, Борис Галчев, Елиот Гранден, Коста Янев и Дормушали Саидходжа.