Няколко автобуса с „червени” привърженици ще тръгнат на 17-и септември от стадион „Българска армия” в посока Франция, за да подкрепят ЦСКА при гостуването на Тулуза в мач от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА.

Ако желаете да бъдете на двубоя на 35-хилядния „Мунисипал”, се включете в организираната екскурзия от туристическа агенция „Алма холидейз” по поръчка на Централния фенклуб на клуба.

Фирмата е осигурила луксозни возила, в които „армейските” фенове да се чувстват уютно по време на дългия път. Автобусите потеглят в 21 часа на 17-и, а два дни по-късно запалянковците ще акостират в Сен Тропе, където ще останат за една нощ. На три километра от Лазурния бряг пък се намира фестивалният град Кан. Сутринта на 20-и септември се тръгва за Тулуза. Преди мача на ЦСКА запалянковците ще имат възможност да разгледат и южния френски град. Веднага след двубоя феновете ще поемат обратно към родината. Преди да стъпят на българска земя, на 21-и сутринта феновете ще се събудят във Верона. Градът на Ромео и Жулиета също може да бъде обиколен от туристите. Пътуването приключва на 22-и септември, последна спирка – София.

Цената на удоволствието с една нощувка в Сен Тропе е 330 лева, а 390 ще трябва да бъдат платени за преспиването във Верона. Тези, които искат да се приберат веднага след срещата с Тулуза, няма да спират в италианския град.

Телефони за повече информация и записвания: 02/480 89 28, 02/971 24 44 и 02/971 36 44.