След две победи и една загуба, отборът на Левски записа и равенство при четвъртата си контрола по време на лагера в Линдабрун, Австрия. „Сините” завършиха 0:0 спаринга си с Амкар Перм, в който се подвизават двама българи – Георги Пеев и Захари Сираков.

Георги Иванов се опита да извади почти избистрения титулярен състав в началото на двубоя, като заложи на следните 11 футболисти: Илиев, Мюлдер, Милиев, Иванов, Старокин, Гаджев, Грийн, Тасевски, Христов, Арс, Йовов. Цял мач, по 90 минути, изиграха единствени вратарят Пламен Илиев и Дарко Тасевски, На полувремето Симеон Райков влезе на мястото на Тодор Христов, а всички останали бяха заменени в 69-та минута.

На терена през второто полувреме се появиха още Александър Башлиев, Асен Георгиев, Стефан Станчев, Марко Видович, Даниел Димов и Лъчезар Балтанов, както и борещите се за титулярно място Иван Цветков и Даниел Младенов.

Двата тима си спретнаха доста здрав, но и равностоен мач. Като титуляри за руснаците започнаха двамата българи Георги Пеев и Захари Сираков, но полузащитникът напусна принудително терена в 43-та минута, след като получи контузия. Провинилият се Тодор Христов изключително спортсменски се извини лично на бившия национал още докато течеше контролата за причинените му „главоболия”.

Руският елитен тим започна по-добре мача и още в началото създаде няколко чудесни положения, но не успя да преодолее стража Пламен Илиев.

В 15-та минута Йордан Милиев стреля с глава след като засече центриране от корнер на Тодор Христов, но топката премина на 2 метра встрани от вратата на Василий Хомутовский.

Малко по-късно Никита Бурмистров излезе лице в лице с Пламен Илиев, но стреля в аут. Последваха добри минути за Георгии Пеев, който обаче също не успя да се разпише.

В 41-та минута Дарко Тасевски пропусна да изведе Левски напред след пропуск от около 6-7.

В 57-та минута Христо Йовов бе спрян с цената на нарушение от страна на Иван Черенчиков. Защитникът получи втори жълт картон и съответно червен, но заради приятелския характер на мача, на негово място влезе Васильов и равновесието в игрово отношение отново бе запазено.

Въпреки опитите на двата тима да стигнат до гол в последните минути от срещата, играчите така и не съумяха да си отбележат гол, а контролата завърши при резултат 0:0.