Нападателят на ЦСКА Спас Делев завърши календарната година като вратар. Това се случи на последната тренировка на ЦСКА, която се проведе днес на кампалска “Спортна София” в Борисовата градина. Старши треньорът на “армейците” Милен Радуканов взе решение да разтовари играчите с мач на малки вратички. В него ролите бяха леко разменени, като вратарите Иван Караджов и Божидар Стойчев бяха полеви играчи, а на едната вратата застана може би най-ниският сред футболистите на ЦСКА Спас Делев. На другата пък пази треньорът на вратарите Йордан Йорданов.

Въпреки сърцатата си, игра Делев допусна доста голове в своята мрежа. В играта наравно с футболистите участва и старши треньорът Милен Радуканов.

В последното за годината занимание участие не взеха голяма част от чуждестранните футболисти на ЦСКА, които имаха резервации за различни полети към родните си места.

Заниманието на “червените” бе изгледано от възстановяващия се от операция Томи Костадинов. Талантливият полузащитник вече ходи без патерици и се очаква да започне подготовка наравно със своите съотборниците.

Отборът се събира на 10 януари за първа тренировка.