Седмицата за Левски започна с шопинг терапия във Виена и пиене на кафе в австрийската столица. Двайсет футболисти с трима от помощник треньорите бяха три часа в центъра на Виена. На тръгване от базата те бяха пресрещнати пред автобуса от колекционер на автографи.

Осем от футболистите не пожелаха да отидат да пият кафе в столицата. Между тях и холандецът Мюлдер, който проведе тренировка и днес преди обяд, защото наваксва с подготовката. Той тренира и през вчерашния почивен за отбора ден.

В базата в Линдабрун останаха Гара Дембеле, Жоазиньо, Майкъл Тевия и Бензукан. Там бяха и спортният директор Георги Иванов и старши треньорът Ясен Петров.

Тези, които отидоха до Виена бяха оставени от автобуса по традиция пред кафене Моцарт, откъдето им започна и шопингтура из центъра на града. Преобладаваха дребните покупки, а най-впечатлени от разходката останаха най-младите в отбора.

Футболистите пиха и виенско кафе, за което начинание отделиха повечето си време. На тръгване от Моцарт кафе играчите бяха забавлявани от аниматор, който сам предлагаше да се снима с отбора.

Привечер е единственото за деня занимание на базата в Линдабрун, а утре от 19.30 часа българско време е поредната контрола на Левски. Съперник на „сините” е кипърския Аполон Лимасол, където преди време играеше Христо Йовов.