Футболистите на ЦСКА Иван Караджов и Спас Делев изгледаха загубата на националния отбор на България в компанията на очарователна дама. Двамата играчи на „червените” посветиха вечерта си на футбола. След като взеха участие в контролата на клубния си тим срещу Ботев Криводол (3:1), Караджов и Делев веднага се отправиха към стадион "Васил Левски" и следващия мач – този на българския национален отбор. 

Двамата не влизат в плановете на селекционера Станимир Стоилов, но те едва ли се оплакват, тъй като изгледаха мача в компанията на чаровна брюнетка.

Дуото седна на местата си в Сектор А малко преди началото на мача. Очевидно представителката на нежния пол също се вълнува от това какво се случва с националния ни тим, след като още преди първия съдийски сигнал запали цигара, може би за да свали напрежението преди срещата.

Малко след началото на двубоя към тях се присъедини още една дама.

Иван Караджов и Спас Делев обаче не се оказаха единствените представители на ЦСКА на стадиона. Двубоя, който България загуби от Черна гора с 0:1, от трибуните изгледаха още Коста Янев и Борис Галчев.