Точно в 14 часа днес двамата нови чужденци Адисон Даниел и Марлон Фернандес пристигнаха на „Тича”, съпровождани от опорния халф на Черно море Самуел Камазола.

И тримата пристигнаха на летище Бургас още снощи, след което по-късно дойдоха и във Варна. В последния момент вчера от ръководството на Черно море са реагирали бързо, за да уредят придвижването на Фернандес до България, тъй като той бе изпуснал полета си от Мадрид до София.

Ето още веднъж визитките на Адисон Даниел и Марлон Фернандес:

СНИМКИ: Адисон и Фернандес са вече на Тича

източник: снимки: Gong.bg, Добри Атанасов

Адисон Даниел Перейра Шнеевайс е на 20 години, бразилец. Роден на 11 март 1991 година в град Нитерой, щата Рио де Жайнеро, висок е 181 сантиметра и тежи 74 килограма. Адисон Даниел започва кариерата си във Фигурензе, след което играе за отборите на Керамика и Сан Жозе, където е играл и привлеченият в Литекс през лятото Тиаго Мирасема. Адисон играе катоде десен външен полузащитник, но може и като офанзивен вътрешен халф.

Марлон Фернандес е венецуелец, като има и 4 мача за представителния тим на страната си. Той играе на 3 позиции. Може да играе като ляв и десен външен полузащитник, както и като централен нападател. Това, а и фактът, че има много добра техника и бързина е провокирало местните медии да му лепнат прякора „венецуелския Меси”. 25-годишният Фернандес е отбелязал 2 гола през този сезон за лидера в първата местна лига Депортиво Лара. Венецуелецът е висок 165 сантиметра.

СНИМКИ: Адисон и Фернандес са вече на Тича

източник: снимки: Gong.bg, Добри Атанасов