Късно снощи, към 22.30 спортно-техническия щаб на ЦСКА научи каква ще е съдбата на последното ново попълнение Фабрицио Грило.

Дефанзивният играч се размина с най-лошото – операция, която щеше да го извади от строя поне два месеца. На направената късно вечерта рентгенова снимка в близка клиника край Падерборн бе видяно, че има разкъсване, но то не е толкова дълбоко.

Според наставника на ЦСКА Павел Дочев, Фабрицио Грило ще може още след 2-3 дни да започне да тренира индивидуално по време на общите тренировки на тима.

Той обаче категорично няма да изиграе нито една контрола по време на лятната подготовка на „червените”. Когато италианецът бъде напълно възстановен, вече ще е започнал официалния сезон за ЦСКА.

Грило получи неприятната контузия на тренировката в събота вечер при разиграване в квадрат. Така реално на този етап 25% от новата селекция в ЦСКА става неизползваема за треньора Дочев.

Първата проверка на немска земя срещу Арминия Билефелд /1:0/ пропусна и холандецът Грегъри Нилсен. Очаква се обаче той да вземе участия в един от предстоящите два спаринга.