Вихрен не успя да постигне трета поредна победа в А група, след като завърши 1:1 като домакин на Видима Раковски. Гостите пък успяха удържаха второ поредно равенство, след като в средата на седмицата направиха 0:0 с ЦСКА.

Първата среща от 20-я кръг в А група започна изненадващо добре за Видима, след като гостите поведоха в резултата. В 5-та минута Хазуров, оставен непокрит, получи топката на десетина метра пред вратата на домакините, и с плътен удар по земята прати топката в десния ъгъл на Шейтанов.

Момчетата на Филип Филипов започнаха да играят припряно, опитваха се да изкарат топката възможно най-бързо от своето поле, което и бе причината за множество грешки от тяхна страна в средата на терена.

В 31-та минута бе отменен гол на домакините. След центриране по тревата, Канонин засече топката и я прати във вратата на гостите, но играчът на санданчани се е намирал в положение на засада.

Все пак логичното се случи и в 38-та минута играчите на Вихрен възстановиха статуквото. След грешка на бранителя на гостите Лахчев, топката попадна в Сантош, който пое отляво и с диагонален удар я прати във вратата на Иванов за 1:1.

Второто полувреме играчите на Филипов натиснаха своя съперник, притиснаха го в неговото наказателно поле, но не успяха да стигнат до така желания втори гол. Пропуски пред Иванов направиха Дяков и Симович.

В 87-та минута Сантош не успя да вкара второто си попадение в срещата, след като уцели напречната греда, а топката се разходи по гол линията, но все пак не я премина.

В края на мача, гостите започнаха да бавят времето, а лекарският екип на няколко пъти влиза, за да изнася играчи на Видима.

След днешното равенство Вихрен заема 11-то място с 18 точки, а Видима е на 16-то с 10.