Славия загря с победа за старта на сезона

Славия победи с 2:0 у дома Аполон Лимасол в последната си контролна среща преди старта на сезона в А група.

Двубоят срещу кипърците бе и официално представяне на белите за новия шампионат, който тимът на Мартин Кушев ще стартира с мач срещу Ботев Пловдив.

Софиянци поведоха в десетата минута с гол на Жуниньо от дузпа, отсъдена след хубава атака, при която Чавдар Янков изведе Жуниньо, който стигна топката по лявото крило и центрира в пеналта, където Антонио игра с ръка.

В 38-ата Уникален пропуск за Славия направи Уго Лопес, който получи хубав пас от Коне в наказателното поле, стреля с първото докосване, вратарят изби, последва нов изстрел от страна на Лопес, топката се удари в гредата, но след рикошет излезе в корнер.

Четвърт час преди края неразбирателство между вратаря Георги Петков и Живко Желев, за малко можеше да доведе до автогол. За щастие отклонената от Желев топка излезе в корнер.

Славия оформи крайното 2:0 след добра атака отдясно в последната минута на редовното време, Жуниньо стигна до топката и мигновено центрира в наказателното поле, топката стигна до Владислав Златинов, който овладя на гърди и с удар от воле удвои.

За белите в центъра на терена много силно игра Чавдар Янков, през който минаваха всички топки, а в атака Жуниньо бе много активен и изигра силен мач.

СЪСТАВИТЕ НА ДВАТА ОТБОРА И РАЗВИТИЕ НА ДВУБОЯ МИНУТА ПО МИНУТА ТУК!