Отборът на Славия ще изиграе още една контрола по време на лагера на тима в Сандански. Тази неделя „белите” ще премерят сили с Доростол. Тимът от Силистра пристигна вчера в южния град като старши треньорът на тима Георги Иванов изгледа днешната победа на Славия в първата контрола за годината срещу Банско спечелена с 2:1.

След мача Иванов проведе кратък разговор с Емил Велев, след което стана ясно че двата отбора ще изиграят приятелския мач в неделя. Все още не са ясни часът и мястото на провеждане на контролата. Около Сандански има доста игрища, които обаче или са заети от други отбори или не са в най-доброто си състояние за игра.

Пред тима на Емил Велев имаше вариант да играе с някои гръцки тим, но тази възможност пропадна, а и наставникът на „белите” се съгласи неговият тим да играе с Доростол. В тази проверка отново ще бъде тестван бразилецът Баяно, които все още е на пробен период.

Третата контрола на тима е срещу Пирин Разлог на 25-ти януари, но в последния момент ще се реши къде ще се проведе и този мач.