В изданието си от понеделник вечер Слави Трифонов вкара Гонг в своето шоу! Веднага след кратък шеговит материал по отношение на футболните качества на премиера Генерал Борисов, Слави показа снимка от лагера на ЦСКА в Бад Липшпринге.

Снимка, но не каква да е! Става въпрос за придобилият все по-голяма популярност фотос, в който група нудисти на различна възраст в диапазон от 25 до 75 години наблюдават мача на ЦСКА срещу Арминия Билефелд.


Снимката предизвика голям интерес сред аудиторията на Gong.bg, а след публикацията и в събота следобед, на другия ден бе препечатана в множество вестници.



Според сценаристите на „Шоуто на Слави”, след като ЦСКА играе този мач на „Курвалдщадион”, то какво по-нормално от това нудисти да са част от публиката му.

Поради възникналия голям интерес, днес Gong.bg публикува нова фотография, отразяваща все по-жестоката реалност, сред която ЦСКА се готви за новото първенство. На чисто новия фотос се вижда рязко нарастване на мъжката нудистка аудитория за сметка на женската.

Едно пояснение - по изричното уточнение на нашия пратеник в Бад Липшпринге и неговата клетва - отдолу, от терена свободолюбивият начин на обличане (или по-скоро на липса на обличане) на местните футболни фенове остава незабелязан от играчите на Павел Дочев, поради наличието на достатъчно висока до нивото на мъжките атрибути ограда на въпросната тераска, служеща за ВИП-трибуна на нудистите.

снимка: Gong.bg, Ники Александров, Бад Липшпринге