Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков даде интервю за Гонг преди изключително важния мач на „сините” срещу Локомотив Сф утре от 16.30 часа.

- Г-н Сираков, тренирахте с отбора, как намирате настроението преди утрешния мач?

- Настроението е както преди всеки мач. Аз мисля, че е нормално. Футболистите се готвят спокойно. Въпреки че утре залогът е по-специален, ние знаем, че можем да решим първенството и към това ще се стремим.

- Много хора се питат: Трябваше ли да се стигне до този мач? Можеше ли Левски да реши по-рано въпроса за титлата?

- Ние сме си виновни за тази работа, така че трябва да излезем от тази ситуация. Разбира се, трябва да отдадем заслуженото и на отбора на Локомотив София. Той, особено през втория сезон, с изключение на мача с ЦСКА, показа доста стабилно представяне. Все пак смятам, че като цяло, като потенциал, като отделни играчи и като отбор, ние сме над тях. Имаме значително по-добър треньор и утре това ще си проличи.

- Имате ли някакви притеснения, заради лошото време, заради проблема с Георги Петков?

- Ако няма локви на терена, мисля, че няма да има никакви проблеми. Условията ще бъдат нормални за игра. Теренът на ст. „Локомотив” е в добро състояние. Даже малко дъжд ще го направи още по-добър.

- Коментарът ви за поредния чужд съдия, който ще свири на Левски. Този път ще е италианец.

- Надявам се да не е поредното разочарование.

- Имат ли нужда отборите от подкрепата на феновете в такива срещи?

- Левски винаги се е радвал на отлична подкрепа на феновете. Не се съмнявам, че и утре нашите привърженици ще залеят „Надежда”.

- Един въпрос извън този мач. В Стара Загора или в Бургас иска Левски да се играе финалът за Купата на България?

- Ние смятаме, че е по- добре да се играе на осветление, но по принцип никой не ни пита.