Холандският нападател на Левски Сьорд Арс направи изявление за официалния сайт на клуба във връзка с временното му отстраняване от първия отбор. В началото на седмицата Арс беше пратен да тренира с юношите на клуба след интервю в холандската преса. Той се срещна и разговаря със спортния директор Георги Иванов, след което беше върнат в представителния отбор.

"Във връзка със ситуацията, в която изпаднах през тази седмица, искам да заявя, че никога не съм казвал нещо лошо за ПФК Левски и хората в клуба. Интервюто, което дадох, беше позитивно и в него говоря за положителни неща. След като бях изпратен в продължение на два дни да тренирам с юношите на клуба, проведохме среща със спортният директор Георги Иванов. Двамата имахме един много положителен и ползотворен разговор, в който изгладихме нещата. След въпросната среща той отново ме върна в първия отбор и за мен всичко е наред. Каквото сме си казали си остава между нас и това е информация достъпна само за хората в нашата съблекалня“, сподели играчът.

„Сега иска искам да се фокусирам върху играта си, за да мога да помогна на Левски да спечели всички оставащи мачове до края на годината", заяви Арс.