Книгата на Петър Димитров „Синята приказка“ събра огромна част от Дрийм-тима на Станимир Стоилов и Наско Сираков.

Самият треньор беше дошъл на събитието, а компания му правеше целият му щаб от онези години – Цанко Цветанов, Емил Велев, Валентин Захариев и Ясен Екимов. Събитието уважиха футболисти като Христо Йовов, Игор Томашич (дошъл от Хърватия), Даниел Боримиров, Асен Букарев, Станислав Ангелов, Георги Иванов, Веселин Минев, Емил Ангелов, както и капитанът на онзи славен тим Елин Топузаков.

Събитието уважи и бившият собственик на „сините“ Тодор Батков, който проведе дълъг разговор с легендите Станимир Стоилов и Георги Иванов. Нещо повече – за промоцията на книгата дойде и вратарят на Левски от Дрийм-тима Георги Петков, който също беше посрещнат радушно от „сините“ фенове, дошли да си купят „Синята приказка“ и да вземат автографи. На практика се очертава съботата да бъде „синя“, тъй като в 16 часа Левски ще играе мач с Юргорден, а всички герои от преди 10 години ще бъдат на трибуните заедно с още куп легенди на Левски.

Направи впечатление, че част от актуалните футболисти на Левски също присъстваха, отдавайки почит на своите предшественици. Става дума за Владимир Гаджев, Веселин Минев, който беше част и от онзи отбор, Боян Йоргачевич и Роман Прохазка. Финансовият директор Константин Баждеков също уважи събитието.