Футболистите на Левски бяха приятно изненадани от домакините в Линдабрун. Хайнц Форингер, който е управител на базата, организира за участниците в групите на Шампионската лига вечеря под открито небе.

Веднага, след като българските шампиони прегазиха чешкия Бърно, трябваше да приемат поканата за вечеря. За нула време бяха опънати маси и пейки. Докарана бе и голяма скара на колела. Най- големият спец по кулинарни изкушения в областта бе извикан да угажда на българите.

От играния мач ли, от топлото време ли, но футболистите се посрамиха единствено при пиенето на наливна бира. От докараните осем бурета от по 50 литра, бе изпито само едно. Българска музика озвучи пространството между спалните помещения.

Всички се включиха в храненето под открито небе и прекараха няколко часа в добро настроение. Със сигурност „сините” поне са го докарали на колектив, но все пак предстои пак да се доказват и като отбор.

Ръководството тактично избра една тераса, в лека отдалеченост от футболистите, и също вечеря под открито небе. Там обаче, наред с яденето, непрекъснато се водеха и телефонни разговори. С кого ли и за какво ли...