Нападателят на ЦСКА Мамади Сидибе заяви, че феновете на "армейците" са страхотни и се надява много скоро да започне да ги радва с голове, информира БГНЕС.

Сидибе не взе участие в мача с Локо София, но въпреки това говори пред медиите, като изрази надежда да получи нов шанс от Стойчо Младенов.

"Когато дойдох тук не бях в добро физическо състояние, но в момента съм по-добре и съм щастлив в ЦСКА. Където и да отидеш искаш да покажеш най-доброто от себе си. Понякога се получава, друг път - не. Старая се и искам да бележа голове. Когато си нападател и не вкарваш се губи доверието на треньора. Все пак се надявам да получа още шансове и да започна да бележа редовно", заяви Сидибе.

"Нивото на българския футбол е различно от това в Англия. Тук има няколко доста силни отбори. Ние също правим добри игри. Нивото тук е по-бавно от това в Англия", сподели още малийският играч.

"На феновете ни искам да кажа да продължават да ни подкрепят, както до сега. Хубаво е, че ни помагат, пеят песни дори, когато нещата не вървят добре за тима. Те са страхотни. Аз съм щастлив, че съм в отбор с такава публика. Особено срещу Левски атмосферата беше фантастична. Искам да продължат да подкрепят отбора, защото ние имаме нужда от тях. Те са 12-ият играч на терена. Ние сме едно цяло заедно с тях", каза още Сидибе. /БГНЕС