Нападателят Килиън Шеридън разкри, че е бил готов да играе в Хибърниън, но от ЦСКА в последния момент предпочели офертата на друг шотландски отбор - Сейнт Джонсън, която била по-изгодна за българския клуб.

Шеридън, който бе на проби в Хибърниън и очакваше трансфер там, изненадващо вчера бе преотстъпен на Сейнт Джонсън за 6 месеца.

След сделката Шеридън се обадил на мениджъра на Хибърниън - Колин Колдърууд, за да го информира за решението на ЦСКА.

"От мен нищо не зависеше - Сейнт Джонсън направи оферта, която удовлетворяваше ЦСКА, тъй като бе по-добра от тази на Хибс. ЦСКА предпочете тази оферта и моите ръце на практика бяха вързани", каза Шеридън пред вестник Скотсман.

"Хареса ми на пробите в Хибс и очаквах да излезе нещо, но след това ми казаха, че офертата на Сейнт Джонсън за преотстъпване е по-добра. Бил съм в Сейнт Джонсън и преди. Мениджърът ме познава, аз познавам обстановката", каза още Шеридън.

Ирландецът призна, че е рискувал с трансфера си в България, но не съжалява за това решение, въпреки че не успя да се наложи в ЦСКА.

"Беше доста рисковано да отида в България, но беше хубав опит и се радвам, че опитах нещо ново. Не съжалявам, но искам да играя редовно и се надявам да го правя в Сейнт Джонсън. Нямах почивка това лято, затова съм във форма и съм готов да играя", каза още Килиън Шеридън.