Наставникът на Пирин Наджи Шенсой все още не иска да коментира темата за бъдещето си в отбора. Той има договор само до края на сезона, но първо иска да види как ще се представят "орлетата", за да прецени какво да прави. 

"Искам да постигнем поставените цели – да не играем бараж и да останем в А група и едва след това вече можем да седнем с ръководството и да коментираме бъдещето ми и това на отбора", заяви Шенсой.

В същото време от клуба категорично обявиха, че към момента не са водени преговори за продължаване на договори и нови такива с наличните състезатели, като това ще се случи след първи май.

Сега на благоевградчани им предстои тежък мач със Славия в София. В него те няма да могат да разчитат на наказаните Антон Костадинов и Юлиян Попев, а Даниел Младенов е в процес на възстановяване от удар в коляното и остава под въпрос.

"Опитваме се да настроим футболистите да се покажат силен дух и игра в този мач", заяви още косоварят. "Дано всичко върви градивно и хронологично – играхме добре в Пловдив и загубихме, елиминирахме грешките във Варна и за малко да спечелим, но останахме с равен, и дано сега успеем да вземем трите точки", обясни специалистът.

В групата за мача ще се завърне Даниел Генов, който беше оставен да почива в предишното гостуване. Феновете на Пирин организират и екскурзия за двубоя, като един автобус ще потегли от паркинга пред хотел "Ален Мак" в 14:30 в неделя, а цената на пътуването е 5 лв. и 3 лв. за деца до 18 г. Цената на билет за мача за гостите е 10 лв.