Шефът на детско-юношеската школа на Славия и помощник треньор в белия клуб Владимир Иванов-Фугата празнува днес своят 38-и рожден ден.

Бившият футболист на Борусия Мьонхенгладбах управлява бялата школа от година и половина, а от девет месеца е част от екипа на Емил Велев.

Владимир Иванов е три пъти шампиона на България с три различни отбора. Фугата е ставал първи със Славия, Левски и Локомотив Пловдив. Десният бек е и трикратен носител на купата на България с отборите на Славия и Левски. Той бе част и от последния национален отбор на България, играл на голям футболен форум - Евро 2004.

За пореден път Фугата ще празнува в лагерна обстановка, далеч от своите близки. Това е третият рожденик в лагера на Славия по време на вторият етап на подготовката в Турция в рамките на няколко дни.

Преди Иванов, неговите колеги от спортно-техническия щаб Валентин Захариев и старши треньорът Емил Велев почерпиха за рождените си дни. Това обаче няма да е и последният повод за наздравица в белият лагер. В близките дни се очаква вратарят на белите Емил Петров да стане баща за първи път.