Славия записа престижно равенство 0:0 срещу сръбския Партизан по време на лагера си в Турция. „Белите” показаха доста повече игрови достойнства, отколкото в мача с Александрия по-рано през седмицата, но не успяха да реализират нито едно от положенията си. Лидерът в сръбското първенство Партизан игра с втория си състав в неделя сутринта, но срещу Славия тимът от Белград заложи на най-силната си селекция. Емил Велев също имаше на разположение своите титуляри, които имаха възможност дори да победят.

Двата състава редуваха силни периоди, макар Партизан да владееше с идея повече инициативата в срещата.

За втори пореден мач играчите на Славия не сдържаха нервите си и се замесиха в бой на терена. В 41-та минута Петрович фаулира много грубо Божов, след това изрита и Юруков, който при изправянето си изблъска противника и пак стана меле. Този път много по-бързо двата отбора бяха разтървани. Първият мач на "белите" също бе нарушен от спречкване.

В 44-та минута Партизан пропусна най-доброто си положение за първото полувреме. Дяков не успя по най-добрия начин да изчисти една топка и Ивица Илиев нанесе силен удар, който срещна левия страничен стълб.

Емил Велев направи шест смени през второто полувреме, и Славия имаше своите шансове за отбележи най-вече в края на срещата. Георги Христов обаче бе зорко пазен от отбраната на Партизан, а реферът спря добра атака на Мартин Кушев с пресилена засада. В най-чистата ситуация за „белите”, в 85-та минута след пас Дениран отляво към Жуниньо, той влезе рязко в наказателното поле и я подаде на дъгата, откъдето Илия Илиев овладя и стреля силно по земя, но право в тялото на вратаря.

Следващата проверка за Славия в Турция е във вторник.