Носителят на трофея в Лига Европа Севиля и един от най-титулуваните отбори в Англия Ливърпул се наредиха на опашката за голямата звезда на Лудогорец в момента Жуниор Кайсара. Новината е на испанското издание "Естадио Депортиво". 

Досега името на бразилеца беше свързвано с трансфер в Шалке, Рома, Порто и редица други големи европейски отбори, което прави наддаването за подписа му изключително оспорвано. При такава конкуренция за него, едва ли разградчани ще успеят да го задържат. 

Но по всичко изглежда, че андалусийците са най-близо до него, тъй като според информацията на вестника, те вече са започнали директни преговори с българския шампион за подписа на футболиста. Повече детайли не се издават. 

Носителите на трофея в Лига Европа готвят трансфер на играча си в дясната зона на отбраната Диого Фигейраш. Точно затова са почнали и преговорите за Кайсара, а той е предпочетен, защото може да играе и на двата фланга на отбраната. 

От Лудогорец не са сложили официално цена на бразилската си звезда. Но при такава конкуренция за подписа му, нищо чудно да го продадат за доста добри пари.