Звездата на Лудогорец Жуниор Кайсара изглежда все по-близо до трансфер през лятото. Агентът на бразилеца Жоаким Рибейро призна пред медиите в Италия, че е осъществен контакт с Рома за подписа на играча му. Всичко обаче все още е в начална фаза. 

"Да, Рома направи контакт с нас и отдавна следи изявите на Жуниор Кайсара. Той попада в плановете на наставника Руди Гарсия за дясната зона на защитата, а може да помага и за други позиции. Засега италианците искат предимно информация за него, но са запознати с качествата му и многобройните му асистенции", сподели Рибейро в Италия. 

Още вчера ви информирахме, че интерес към бразилския краен бранител на Лудогорец има от Рома, Байер Леверкузен, Порто и Бенфика. По всичко изглежда обаче, че "вълците" вече са направили първата крачка в преследването на подписа му. 

"Джалоросите" се стягат за участие в Шампионската лига следващия сезон, но трябва да стабилизират формата си в последните три кръга, за да запазят втората позиция, която заемат в момента. Преследвачите Лацио и Наполи са готови да дебнат всяка грешна стъпка на римляните.