Нападателят на ЦСКА Серджиу Буш за втори път от началото на сезона бе награден за играч на кръга, след като отбеляза гол и асистира за друг в дербито с Левски, спечелено от "червените" с 3:0..

Румънският футболист игра отлично срещу "сините" и заслужи гласовете на треньорите, а днес получи своята награда в Пресклуб България.

"Много съм щастлив от тази награда, не искам да спирам дотук, а да я спечеля още много пъти, защото изглежда много добре на витрината вкъщи. Аз съм получил гласовете, но всички целият отбор игра добре. Щастлив съм, че спечелихме, но това вече е минал мач", сподели Буш, след като получи своята награда.

"Не знам какво стана между Точни Кукоч и Георги Петков след мача със Славия. След края на мача аз останаха на терена и видях, че другите тръгват към тунела. След това не сме го обсъждали", коментира той.

"Не знам защо не победихме Славия, имахме много положения за гол, но не вкарахме. Те са добър отбор, солиден. Мисля, че те могат да бъдат на по-добра позиция в класирането. Наша си е грешката, че не спечелихме. Беше важно да спечелим този мач, защото взимаме всичките си мачове у дома", допълни нападателят. /БГНЕС