Един от най-заслужилите на „Герена” през последните две години Седрик Бардон ще си замине тази вечер от София. Полузащитникът, дал тласък на Левски след пристигането си в България, заминава за Израел, където трябва да подпише с тима на Бней Йехуда.

Клубът от Тел Авив е на последно място във временното класиране, на една точка зад отбора на Телкийски и Топузаков - Апоел.

„Не искам да казвам името на клуба, защото все още не съм подписал договор, но това трябва да стане може би утре. Тази вечер си тръгвам от България”, лаконичен бе за Гонг французинът.

Според запознати, Седрик Бардон е имал оферта от водещ тим в Израел, но в крайна сметка е избрал състава от Тел Авив, заради по-добрите условия за живот в този град.

Част от верните „сини” запалянковци са подготвили специална изненада за халфа. Феновете ще подарят на Бардон специален плакет, на който е изписано благодарствено слово на френски език.

Седрик Бардон е четвъртият ас на Левски, който си тръгва по време на януарския трансферен прозорец. Преди него от „Герена” багажа си събраха Христо Йовов, Елин Топузаков и Димитър Телкийски.