Отборът на Апоел Тел Авив, който привлече футболистите на Левски Димитър Телкийски и Елин Топузаков, има желание да се подсили и с трети играч на „сините”. Евреите се интересуват от французина Седрик Бардон, научи Гонг.

Апоел бе на път да привлече трима българи, но в последния момент Христо Йовов се отказа от предложения му договор и замина за Кипър. Така се стигна до закупуването на двама, като се очаква Топчо и Мечо да дебютират още в събота да новия си клуб.

Старши треньорът на Апоел изпитва остра нужда от нови футболисти, и затова е разпитал щаба на Левски да привлече и французина Седрик Бардон.

От Тел Авив са готови да предложат договор на Седрик, който да е идентичен с тези на Телкийски и Топузаков. Бардон не замина със „сините” за Израел, след като ръководството му разреши да остане в София още една седмица, и да си търси нов отбор.

След края на есенния дял от първенството, французинът не пожела да продължи да играе за шампионите, в чийто редици бе един от най-добрите през последните години.

Бардон има оферти от няколко френски клуба, но както самият той нееднократно е заявявал, на тези години, на които е, ще му е много трудно да се върне и отново да заиграе в някои отбор от родината си. Сред най-спряганите за евентуален трансфер са Седан и Нант.

Седрик Бардон до петък ще трябва да помисли и върху офертата от страна на Апоел Тел Авив. Ако не се стигне до негов трансфер, в събота той все пак трябва да замине за Израел и да се присъедини към Левски.