Френският халф Седрик Бардон обяви разпалено при пристигането си в София, че обича Левски.

„Аз съм човек, който обича Левски. Този отбор ми даде шанс да се върна във футбола, когато бях в дупка. Заради това не мога да загубя мотивацията си, ако остана в Левски. Виждам, че много футболисти си тръгнаха днес от Левски. Ние бяхме един от най-добрите отбори в историята на клуба. Вече този отбор няма да го има и може би ще трябва да играя с младите момчета”, каза на аерогарата в София Бардон.

„Имам договор с Левски и съм тук, за да го изпълнявам. Утре ще тренирам с отбора. Честен съм, ако има оферта ще си тръгна. Първото ми желание е да се прибера във Франция”, откровен бе полузащитникът на Левски.

Бардон коментира ситуацията от последните седмици така: „Сигурно така се случва в живота. Не съм треньор, не съм никой, който може да коментира, защо се получава така. Радвам се, че агитката ме подкрепя, ще видим, какво ще стане”.

„Ако не се намери отбор за мен ще си изпълня договора с Левски. Всичко ми е наред. Не гледам назад, вече е друга година”, продължи асът на „сините”.

Бардон допълни, че не знае за конкретни оферти към него и клуба. Французинът не пожела да сравнява българското с кипърското първенство, откъдето по информация на Гонг има запитване. Бардон каза, че не е гледал мачове от кипърската елитна дивизия.

Запитан дали е намерил втората част от себе си, която Станимир Стоилов търсеше Седрик каза: „Ще видиме утре”.

Бардон смята, че ако все пак си тръгне от „Герена” би се върнал за един прощален мач заедно с останалите футболисти, които успяха да стигнат до четвъртфинал в УЕФА и участие в Шампионската лига.