Препълнена с юноши и млади футболисти е групата на ЦСКА за утрешният мач срещу Славия от първенството на „А” група. Цели седем футболисти от младите надежди на тима имат шанс да играят, като за четирима от тях, двубоят на стадиона в кв.”Овча купел” може да има историческото значение на дебют. Това са Павел Виденов, Александър Събев, Юлиян Куртелов и Станко Йовчев. Към тях могат да се прибавят и все пак придобилите някакъв опит с мъжкият тим на ЦСКА Николай Чипев, Михаил Александров и Иван Иванов.

Така постепенно започва да се оформя идеята на Стойчо Младенов в последните няколко мача от шампионата да се залага изключително на млади играчи от школата на клуба. Донякъде наставникът на „армейците” е принуден на тази стъпка поради многото контузени и наказани футболисти. Гостуването на Славия пропускат Тиаго Силва и Еуген Трика – поради наказание, а почти сигурно поради контузия е аут Йордан Тодоров. Бекът има подут глезен от мача с Берое за купата на страната.

В групата не е включен и португалецът Жозе Фуртадо, който де факто се явява отстранен от състава.

Ето и пълният списък според официалният сайт на ЦСКА:

12.Ивайло Петров, 1.Оливер Ковачевич, 3.Александър Тунчев, 4.Даниел Моралес, 14.Валентин Илиев, 15.Роберт Петров, 25.Иван Иванов, 26.Николай Чипев, 24.Михаил Александров, 30.Йордан Тодоров, 20.Йордан Юруков, 21.Удоджи, 23.Абдер Кабус, 10.Георги Илиев, 18.Флорентин Петре, 7.Стойко Сакалиев, 17.Евгени Йорданов, 2.Павел Виданов, 29.Александър Събев, 33.Юлиян Куртелов и 9.Станко Йовчев.

Мачът Славия – ЦСКА е утре от 15.00 часа.

Сподели твоето мнение за ЦСКА тук!