Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви на пресконференция днес, че футболистите ще бъдат глобени едва след края на сезона.

„Санкции ще има според вътрешния правилник. Ще обявим глобите след края на шампионата, тъй като ще се направи разбор на всеки един състезател и тогава на базата на тяхното представяне ще бъдат глобени”, каза наставникът на „армейците”.

Младенов добави още, че докато не е дошъл последният мач от шампионата шанс за спечелване на титлата все още има.

Старши треньорът се извини публично за думите си отправени по адрес на Стефан Орманджиев след края на четвъртфиналния мач срещу Берое: „Изказвам съжалението си за думите, които изрекох срещу член от семейство Орманджиеви.”

„Не приемам наложеното ми вчера наказание от Дисциплинарната комисия към БФС. Ще направя всичко възможно, за да седна на пейката за мача със Славия. Това, което пише в доклада не отговаря на истина. Мисля, че днес ще бъда реабилитиран”, добави още Стойчо Младенов.

Наставникът потвърди че Жозе Фуртадо е освободен от клуба до второ нареждане: „Ще търсим вариант как да прекратим договора му. Имам пълен картбланш от ръководството за нови попълнения и до един месец ще бъдат ясни новите имена.”

Колкото до предстоящия мач на ЦСКА срещу Славия треньорът изрази надеждите си, че ще успее да мотивира играчите: „Стремим се да вдигнем духа. Футболистите ми са професионалисти и знаят, че трябва да превключват от мач на мач. Има много изгонени и наказани и затова ще изискам трима юноши, които са национални състезатели.”

Стойчо Младенов коментира и изказването на собственика на Левски адвокат Тодор Батков, че „червени” футболисти искат да играят при „сините” с думите: „Това е долна провокация.”

Сподели твоето мнение за ЦСКА тук!