Лично шефът на надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов откри чисто новия магазин за фенски артикули на „армейския” клуб отстрани на главния вход на стадион „Българска армия”. Томов се появи 15 минути по-рано от обявения час 14:30, направи оглед на магазина, даде положителна оценка, но не си купи нищо. Над 1000 привърженици на ЦСКА се събраха, за да присъстват на събитието, като желаещите да се сдобият с артикул бяха толкова много, че трябваше да бъдат пропускани поетапно, за да се избегне стълпотворение.

Магазинът е напълно оборудван със стоки с емблемата на ЦСКА - от бебешки аксесоари до прашки и дамски роклички, както и всякакви сувенири. Малката площ, на която се простира фен-шопът не притеснява ръководителите на клуба, тъй като тяхното мото е: „Все пак трябва да се почне от някъде”.

Александър Томов преряза лентата, държана от две красиви манекенки, с които той позира гордо пред фотографите. Босът на „червените” отправи специални благодарности към строителната фирма, съдействала за изграждането на постройката и обеща такива магазини да се появят скоро и в други български градове.