Александър Томов обяви днес, че ЦСКА ще атакува шампионската титла. Това стана по време на участието му в актуално студио „Дерби“.

„Мисля, че отборът е готов за атака на лидерството в шампионата. Това лято направихме спешна селекция, но виждате, че в момента сме на трето място. Имаме планове за добри трансфери през зимата и мисля, че спокойно можем да кажем, че целта на ЦСКА ще е атака на титлата. Определено най-сериозният съперник ще е отборът на Лудогорец, който гради тим от няколко години. Не трябва да подценяваме Ботев и Левски, но в това число вече слагам и ЦСКА“, каза Томов.

Свързаният с „Лира Инвестмънтс“ политик не пожела да разкрие какъв бюджет ще бъде отпуснат за закупуването на футболисти през януари. Той обаче заяви, че заплатите на играчите се изплащат откакто ЦСКА има нови собственици и няма да има проблеми с разтрогване на договори заради неизплатени задължения.

Томов благодари поименно на трима футболисти на ЦСКА, около които според него се гради отбора. „Срещах се с играчите. Искам специално да благодаря на Гъргоров, Вальо Илиев и Тодор Янчев, с които съм работил и в предишния си престой в ЦСКА. Те са лидерите на този отбор в момента. Класирането показва реалния резултат от тяхната, на другите футболисти и на треньорите работа.“