Бившият главен акционер в ЦСКА Александър Томов е „играч от голямо ниво“, заяви бившият наставник на „червените“ Стойчо Младенов. Според специалиста, виновни за състоянието на клуба от „Борисовата градина“ са настоящите собственици, а не Томов.

„Тези, които в момента управлява клуба са виновни за ситуацията. От момента, в който влязоха в клуба нека да покажат какво са плащали. Към футболисти, стари задължения и т.н. Томов добър или лош, той е един играч, от голямо ниво, който се справяше две години. И при него нямаше пари, но той се справяше. Той плати 4 млн. само през първата година. На Аспарух Никодимов кой му плати. На Георги Илиев - Майкъла? Новите собственици си изпълняват поръчката. Собствениците са Манджуков и Инджов. Другите са поставени лица“, коментира Младенов пред ТВ7.

„Аз имах голям респект и уважение към Петър Манджуков. Шапка ще му сваля, ако отново се заеме да ръководи и управлява ЦСКА, така както той иска. Аз съм до болка цесекар и това ми е проблем, защото трябва да бъда професионалист, за да мога да запазя своя имидж. Толкова много години да се опитват да затрият този клуб. Това е клубът, който наймного прославя България. Много критики имаше към клуба и към мен. Нека обаче тези хора ми видят резултатите и тогава да коментират. Много счетоводители се занимаваха с моите заплати. Имах четири предложения, едно от които беше с много по-голяма заплата, която вземах, ако я вземах. Няма треньор, който да се съгласи да работи с условие да не получава заплата в първите пет месеца“, каза още Стойчо Младенов.