Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Станков изригна срещу рефера на мача с Черно море Станислав Ставров. Според специалиста, реферът е свирил "престъпно".

"Смърфовете" загубиха с 0:2 и продължава черната им серия от началото на плейофите. Но Станков смята, че този път вината е в арбитъра.

"Загубата си е загуба, но за мен съдйството е престъпно. Знаете, че аз не говоря срещу арбитрите, така че представете си какво ми е, за да говоря сега. Можехме винаги да загубим, но реферът проведе двубоя по уникален начин."

"Той искаше да реши мача още през първото полувреме. Това е. Иначе ние имахме някои положения, които пропуснахме, особено през втората част."

"Имаше и дузпа за нас, която не беше отсъдена. Но в крайна сметка това е - загубихме мача заради наши грешки при техните статични положения. Те ни биха с две статични положения."

"Искам да кажа, че не е необходимо такава съдийска помощ за Черно море в този мач, защото нито те, нито футболът печели от това."

"Не бих казал, че се стремим за Купата на България. Не подценяваме мачовете от плейофите, защото тези мачове са за престиж."

"Играем със силни отбори, в които се получават и изненадващи резултати. Ще се опитаме, въпреки серията от зажуби, да компенсираме нещата."

"Ще се борим докрай да показваме добри игри и да спечелим някои от мачовете. Имаме и контузени, но не искам да се оправдавам с това. Това обаче си оказва влияние. Това е ситуацията, длъжни сме да се съобразяваме", сподели Станков.