Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Станков беше доволен от играта на тима си в мача с Лудогорец. Освен, че говори за двубоя, той коментира и проблемите около "смърфовете".

"Естествено съжалявам, че не бихме Лудогорец. Имахме добри ситуации, но да не забравяме, че опонентът ни е шампион."

"Изиграхме много добър мач, особено през второто полувреме. Просто желанието и стратегията ни за този мач беше да ги затрудним и това си пролича през втората част", заяви Станков.

"Много добре ги бяхме разузнали, знаехме кои са им силните страни. Момчетата показаха много сърцата игра."

"Не трябваше да им даваме да контролират играта и го направихме. През втората част ги пресирахме, не можеха да изнасят топката", добави наставникът.

"Чест им прави на нашите момчета, че показаха добрите игри от есента. И мога да кажа, че всеки, който ни подцени ще бере ядове. И в кома да сме, пак трябва да се съобразяват с нас."

"Много рано започнаха да ни отписват, но тези, които го правят, ще страдат. След колебливите мачове, вече показваме лицето, което искаме. Ще се стремим да показваме такива игри и да радваме хората", сподели още треньорът на пловдивчани.

"Не искам да коментирам финансовите проблеми. Но всеки тим ги има, не сме само ние. Изключенията са много малко."

"Но мисля, че сега всичко е наред. Не мисля, че сме обречени и за Купата, въпреки че сме срещу най-силните. Ако постигнем нещо, ще е добре дошло Никой да не ни отписва."

"Вие прекалено много акцентирате на тези проблеми, а не гледате на хубавите неща. Ние не сме отбор от ранга на Лудогорец, Литекс, Ботев. Ние сме малко по-скромен отбор, но резултатите ни са отлични", заяви още Сашо Станков.

"Самият факт, че играем в първата седмица е похвален. И ние винаги ще преследваме максимума. Колкото до другите проблеми, има си хора да отговарят за тях."

"Не акцентираме само за Купата,. Ще се борим да показваме добри игри и в първенството. Има още доста мачове, а ние не се примиряваме само с постигнатото."

"Аз съм амбициозен човек, а в отбора също е пълно с такива момчета, така че щом сме стигнали до плейофите, няма да се отказваме."

"Мисля, че бъдещето на Локомотив е добро, аз съм говорил с господин Динев, той ме е уверил, че всичко ще е наред. И той гледа с оптимизъм. Имам уверение на ръководството, може да има малко напрежение, но то е от колебливите игри. Нещата при нас ще се оправят, за което и аз, и ръководството ще помогнем."

"Футболистите си получиха заплатите и това вдигна самочувствието им. Не крия, че имаше забавяне, но това не е само при нас."

"Колкото по-трудно става, толкова по-опасни ставаме. Страшно ме дразни, че ни отписаха рано за всичко. Нека всички да внимават, защото имаме характер", завърши треньорът на Локомотив Пловдив.