Сашо Борисов, който по документи се води старши треньор на ЦСКА заради леценза, с който разполага, сподели на пресконференцията във Виена, че тимът ще се радва и на спечелена една точка, въпреки че „червените” ще гонят успеха на „Ернст Хапел”.

„Надяваме се на един добър мач срещу Рапид. Моите уважения към съперника. Отбор, който показва истинския европейски футбол в сърцето на Европа. Надявам се да покажем една истинска игра и да зарадваме привържениците. Ще играем агресивен футбол, за да се понравим на нашите фенове. Този мач, който изиграхме срещу Бешикташ, да го изиграем и утре. Трябва да покажем една добра игра и резултат”, сподели Борисов преди мача с Рапид Виена.

„Ремито е един добър резултат, който би ни зарадвал, но ще преследваме трите точки. Колкото и да звучи, че не е по силите ни този резултат. Ще се изправим срещу отбор, който играе добър футбол, но защо ние да не покажем силните страни на отбора.

Всички знаем, че ситуацията, в която попадам не е случайна, защото отново има нужда от треньор с лиценз ПРО”, добави още специалистът.

„Ситуацията от преди два месеца и сега е по-различна. Сега има настроение в момчетата, задружни са. Настроението от преди и сега е различно. Сега имат и самочувствие. Трябва да го показват. Това е лицето на ЦСКА”, завърши Сашо Борисов.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg