Единствено италианецът Марко Еспозито се е навил без проблеми да се раздели с ЦСКА. От списъка със седем футболисти, който Милен Радуканов връчи на ръководството, защитникът е единственият, който е склонил да си тръгне без проблеми. Футболистът вече си е намерил отбор в Италия и няма никакво желание да остава на „Българска армия”.

За сметка на това обаче останалите чужденци нямат никакво намерение да напускат. Това са Кристиян Тибони, Лукас Трекаричи, Уилям Тиеро и Фабрицио Грило. С тях ще се водят преговори, но едва ли някой от тях ще склони да напусне без никакви условия.

Ситуацията с Тибони изглежда наглед най-лесна, тъй като той е преотстъпен от Аталанта. Договорът обаче е до края на сезона, което на практика може да остави футболиста в ЦСКА до лятото. Тепърва ще се водят преговори с мениджърите му.

За Уилям Тиеро се търси отбор най-вече в Португалия. Тиеро също не влиза в плановете на Милен Радуканов, тъй като постоянно бе контузен този полусезон.

Лукас Трекаричи бе налаган в отбора от Гьоре Йовановски, но след като македонецът си тръгна, той отпадна от плановете на Радуканов. За аржентинеца може да се търси отбор за преотстъпване, ако не бъде освободен.

Италианецът Фабрицио Грило също иска да остане в ЦСКА и вероятно той ще защитава цветовете на „армейците” и през втория полусезон.

Селекцията на ЦСКА пък зависи изцяло кои футболисти в крайна сметка ще напуснат „Българска армия”.